Home » Znani Slovenci

Znani Slovenci


Želite se  spočiti sredi riževih polj, želite uživati v exotični hrani, v exotičnih napitkih, želite doživeti popolno razvajanje? Potem morete obiskati sanjski otok Bali.

Pri Andreju, našemu rojaku, ki vas bo med drugim popeljal na razne zanimive destinacije po otoku, se boste počutili kot doma. V razkošnih Vilah se lahko spočijete po utrudljivih izletih, skočite pa lahko tudi v bazen, ki je meter pred vašim bivalnim prostorom.

Jaz, moja spremljevalka in moj desetletni sin, smo se prav dobro zabavali pri Andreju in njegovi prelepi ženi, domačinki Idi. Priporočam vsem, ki jih vleče exotika.
Boris Cavazza

Po naporni avstralski turneji sem se odločila, da dopustniške dneve preživim v Indoneziji na otoku Bali, točneje pri Andreju in Idi v njuni prečudoviti vili. Po propovedovanju mnogih Slovencev o njuni ljubeznivosti in o lepoti otoka, je bila temu primerno moja zvedavost zelo velika. Vse kar je sledilo v naslednjih dneh bivanja na tej prelepi destinaciji, pa je preseglo vsa moja pričakovanja. Odlična in zdrava kulinarika  Idine kuhinje, prečudovito eksotično okolje ( by the way – villa Zala, kjer sem bila nastanjena stoji sredi zelenih riževih polj ), izjemno ljubeznivo osebje in še bi lahko naštevala.

Otoku Bali pravijo otok bogov in ta trditev dobesedno drži. Tam začutiš božanskost, ljubezen, naklonjenost in hvaležnost domačinov priteka k tebi od vsepovsod. Moram priznati, da se je Bali globoko dotaknil moje duše. S svojo lepoto, subtilnostjo in pozitivno energijo me je popolnoma prevzel. Poznam mnogo ljudi, ki se redno vračajo na ta otok in mednje nedvomno sodim tudi jaz.

Očarana nad Andrejem, Ido, villo Zala in Balijem!