Home » Kuharska Delavnica

Kuharska Delavnica

Kuhali bomo z najbolj znano Balinezijsko šolo kuhanja Bumbu Bali z Chef Heinz von Holzen in njegovim teamom, kjer nas bo naučil nekaj Balinezijskih jedi. Chef Heinz von Holzen je napisal veliko kuharskih knjigThe food of Bali, Balinese step by step, Street foods of Bali, The secret of Balinese cuisine, ter delal v znanih hotelih po svetu kot Hilton, Grand Hyatt, Ritz Carlton. Vsi udeleženci prejmejo vse recepte in certificat.

Udeležili se bom Azijske kuharske delavnice z Chefom ANIKA, ki nam bo na koncu dala Certifikat azijske kuharske delavnice. Anika nam bo tudi pokazal kako se naredi Hibiskusov čaj in Balijsko riževo vino.

Obiskali bomo tudi barvito tržnico sadja in zelenjave, ribjo tržnico, kjer bomo izbirali med svežimi ribami kot so tuna, mahi mahi, red snaper, barakuda itd… hobotnice, orjaški lignji, lobsterji, barvite rakovice… Iz morskih sadežev bomo v naslednjih dneh pripravili večerjo v Zali Villi.Na tržnici začimb, pa se bomo razvajali z vonji in pogledi na različne balinezijkse začimbe kot so: cimetove palčke, kakav, sveža vanilja, ingver, safran, listi karija, limonina trava, koriander, kurkuma, candlenut, bazilika, barviti čiliji, klinčki, kokosov sladkor… itd.

Kuhali pa bomo tudi doma v Zala Vili z Ido. Če bo vzdušje pravo se kuharska delavnica nadaljuje v koktail pool party .

Skupine
Dogodki Za Samske
Energetska Potovanja & Zdravilci
Fotografske Delavnice
Kuharska Delavnica
Joga & Meditacija