Home » TOMAŽ IN KATARINA

TOMAŽ IN KATARINA

Večina od nas si Bali predstavlja kot otok sanjskih počitnic: večno sonce in veselje, skratka otok sreče. Vse to drži!!! Poleg prečudovite narave in kulturne dediščine Bali “krasijo” nežni in prijazni ljudje s širokimi nasmehi. Torej ni pomembna starost in karakter, da preživiš nepozabne počitnice. Svojo pustolovsko plat lahko nahraniš, z ogledom terasastih riževih polj, kupovanjem oz

Barantajem izdelkov domače obrti, ježo slonov, s slikanjem eksotičnih živali, poležavanjem na plaži in še in še. Prav zaradi takšne raznolikosti sva midva preživela tam najino poročno potovanje. Za vedno nama bo ostala v spominu romantična večerja ob morju na peščeni plaži. Jedla sva ribe, školjke in lignje, ki sva si jih sama izbrala. Za piko na i pa sva bila deležna še slovenske glasbe, ki so jo nama fantje zaigrali ob večerji.

Tudi nočno življenje nama je bilo zelo zanimivo. Obiskala sva odlične diskoteke in bare. Po vseh teh prekrasnih doživetjih nama ni prav nič čudno, da je Bali ena najbolj zaželenih turističnih destinacij.

Za popolno razkošje pa sva bila nameščena v prekrasni Villi Zala. Njena lastnika Ida in Andrej, ki sta bila hkrati najina gostitelja, vodiča in fotografa sta kriva, da sva spoznala ta del prečudovito pisanega dela sveta. Po njuni zaslugi sva se vsako jutro prebujala ob odličnih jedeh, sadju, sadnih sokovih, v čudovitem ambientu in seveda mamljivo dišeči kavi. Nato pa je sledilo pohajkovaje iz enega konca na drug konec otoka.

Skratka Ida in Andrej bilo je enkratno. Enostavno povedano: tudi zadnje prihranke bi porabila, da bi še enkrat doživela ta čudoviti košček sveta !!!

Katarina in Tomaž Gorenc