Home » ROLANDO IN BARBARA

ROLANDO IN BARBARA

Že začetek 14 dnevnega dopusta je bila napoved takšna: Andrej naju je prišel iskat na letališče in tudi v naslednjih dneh se nama ni bilo treba ukvarjati s kaotičnim prometom. Vila je odlično urejena, čista, z lepim razgledom na riževa polja. V najini vili so poleg naju domovale papige, kakaduji, želve, žabice in ribe, kar da vsemu skupaj poseben čar. Hrana v vili, kjer zanjo skrbi Ida, je bila odlična, lokali, kamor nas je vodil Andrej pa skrbno izbrani. Zastavljen program je nenaporen in ga Andrej sproti prilagaja, vmes so tudi prosti dnevi, kar nama je ustrezalo, saj nisva hotela, da bi bil program preveč natrpan. Toliko živali, kot sva imele tu po rokah (seveda, če si želel) v življenju še nisva imela – papiga, tukan, orel, želva, opica, legvan, netopir, luwak, levji mladič,… plavanje z delfini pa je bilo daleč najbolj super doživetje.

Osebje je zelo prijazno. Andrej nam je postregel z mnogimi informacijami in predlogi, če slučajno nisi vedel kaj bi počel ali kam bi šel kaj pojest. Andrej poskrbi za vse in ugodi še tako nenavadnim željam, tudi degostacija sadeža durian ob cesti ni nemogoča misija. Možgane daš dobesedno lahko v »prosti tek«, kot se za dopust spodobi. Istočasno z nama so bili na dopustu še 3 drugi pari s katerimi nas je Andrej s svojim enoprostorcem vozil okoli po Baliju in tudi z njimi sva se odlično ujela in se zelo zabavala. Andrej nas je povsod tudi fotografiral, njegove fotke pa so resnično profesionalne. Zaradi njegovega odličnega poznavanja otoka, nam je bil Bali predstavljen iz vseh možnih perspektiv.

Skratka – dopust sva zaključila polna samih lepih vtisov, edina pripomba, ki jo imava je, da je vse skupaj prehitro minilo, kar pomeni, da bo treba takšen dopust na Baliju še ponoviti in ne predstavljava si, da bi to lahko bilo kje drugje kot v Vili Zala.

Rolando in Barbara