Home » Domov

Domov

Zasebnost, Razkošnost, Eleganca, Mir

Vila Zala se nahaja rezidenčnem delu Cangguja, balinezijske vasice, skrite na jugozahodu otoka. V kompleksu so štiri vile, vsaka je zasnovana edinstveno, združuje pa jih visoka raven udobja. Vsaka vila ponuja svojevrsten ambient s kombinacijo tradicionalne balijske umetnosti in stila ter sodobnih dodatkov, vse skupaj pa tvori minimalistično estetsko fuzijo prvovrstne bivalne površine.
Prvi vtis, ki ga dobi gost, ko vztopi skozi kamniti vhod s čudovitimi, ročno izrezljanimi vrati, je občutek neznosne lahkosti bivanja.

Pot do lounge prostora pred vilami je obdana z vodo, iz katere se med rastljinjem in želvami dvigajo kamnite ploščadi, ki vodijo do bazena, tam pa se podoba zaokroži z minimalisticnim okvirjem iz lave, ki med za pest velikimi kamni obdaja ‘ srce ‘ prostora, bazen z vedno idealno temperaturo vode. Na vrtu je nekaj kokosovih palm in drevo frangipanija, ki mu domačini pravijo jepun. Ta s svojimi čudovitimi belo-rumenimi vetrničatimi cvetovi osvežuje podobo ambienta.

Vile so obdane s terasami zelenih riževih polj. To je oaza za utrujene popotnike, ki želijo pobegniti pred pritiskom modernega mestnega življenja. Kombinacija tipično balijskega stila in moderne arhitekture ter izbrana oprema vzbujata, skupaj s čudovitim tropskim vrtom, sproščenost in pomirjajoče občutke, ki vam bodo ostali še dolgo v spominu.