Home » FRANCI IN TANJA

FRANCI IN TANJA


Kakšni so najini občutki o vili Zala? Uživala sva vsako sekundo najinega bivanja v njej. Ko se zjutraj zbudiš in skočiš v bazen, poješ kokosove palačinke in sveže stisnjen tropski sok, potem se odpraviš raziskovat otok, prideš nazaj in si privoščiš masažo, se zvečer relaksiraš ob dobri glasbi … Pogrešam take dneve.

Letos sem praznoval svoj 50. rojstni dan in ker sem hotel, da je nekaj posebnega sva se z ženo odpravila na Bali. Odločil sem se, da grem k Andreju, ker sem slišal, da je pri njemu res lepo. In ni mi žal. Kot vidite na slikah so mi v vili organizirali rojstno dnevno zabavo presenečenja s hindu okraski in čokoladno torto. Praznovali smo skupaj z drugimi gosti in se odločno zabavali. Ni nam bilo mar za glavobol, ki je sledil naslednjega dne.

Obiskali smo tudi delfine in z njimi plavali. Vožnja na sever je sicer dolga, a se je splačalo. Zelo nam je bil všeč obisk Dreamland beach, tam smo pili najdražjo kavo na svetu – kopi luwak! In hrana, karkoli smo poskusili je bilo zelo dobro.

V Zala vili smo bili 14 dni. Naslednjič moramo priti za dlje časa, ker čas tako hitro mine.

Še se bova vrnila.

Franci in Tanja