Home » Dogodki Za Samske

Dogodki Za Samske

V Zala Vilo sem prišla v skupini turistov in kmalu ugotovila, da je program, ki nam ga je pripravil Andrej najboljše kar se nam je zgodilo. Prvič zato, ker so vile odlične, program izletov je razgiban, drugič pa zato ker smo imeli slovenskega vodiča, ki je vedel veliko o otoku, povrhu vsega pa je bil še zelo prijazen. Veliko se nam je dogajalo. Vile in bazen pa so super. Sobe v vili so lepe, čiste in vsak dan pospravljene. Vila je blizu Kute. V vili lahko imaš dan čisto zase, ob bazenu z azijsko hrano in sveže stisnjenimi sadnimi sokovi.

Lepo se je zbudit, popiti svež sok in pojesti dober zajtrk. Osebje vile je zelo prijazno, bivanje v vili je prijetno. Tudi okolica vile je zelo lepa, saj vila stoji sredi riževih polj, obdana s palmami in drugo azijsko vegetacijo. In še več, Andrej ima veliko živali: papige, igvano – pravi tropski otok!

Bivanje v Zala vili je bilo lepo tudi zato, ker nam je Andrej vedno odgovoril na vsa vprašanja. Zato vilo Zala toplo priporočam.

Nina – Dogodki za Samske

Mnenja udeležencev
“Ker nisem hotel počitnic preživljati sam, sem se odločil, da se pridružim Dogodkom za Samske. Že od nekdaj sem si želel obiskati Bali in zakaj ne, če sem imel ravno dopust in prihranjen denar. Potovanje v skupini mi ni bilo nikoli všeč, ampak moram reči, da sem bil tokrat zelo pozitivno presenečen. Tako pestro je bilo, da sem imel občutek, da je potovanje minilo v trenutku. Imel sem se lepo. Vodnik super, animacija super, Bali the best, Zala Villa Bali na visokem nivoju, vzdušje – jah, tega smo si pa naredili kar konktretno dobrega!”

Miha, 35 let

Tebi, Idi, Andiju in vsem ostalim bi se želela zahvaliti za ves vaš trud, saj se na Baliju nisem počutila kot gost v hotelu, ampak kot na obisku pri prijateljih oziroma kot doma. Tako kot je bilo pri opremljanju vil mišljeno na vse podrobnosti, so tudi izleti zelo dobro organizirani. Hrana je bila odlična in nasploh nimam pripomb. Prav tako sem vesela, da imam zelo lepe profesionalne slike s tega potovanja, in prijetno sem bila presečena, da si na ključek dodal tudi fotografije Balija in glasbo. Od potovanja sta minila že dva tedna, pa imam še vedno toliko pozitivne energije, ki sem jo prinesla z Balija s sabo.

Še enkrat hvala za vse! Želim ti veliko uspehov pri naslednjih projektih in lep pozdrav iz Luksemburga,
 
Darja

Pa smo prišli nazaj iz BALIJA. Imeli smo se super fajn!
Pa poglejmo kar iz prve roke, kakšni so vtisi potnikov po potovanju …
“Spoštovana organizatorka Nina!
Jaz ti bom odgovorila kar na kratko. Bilo je vse čudovito. Organizacija, potovanje, namestitev, prijateljstvo … skratka
sanjsko. Kar se pa tiče samega Balija – fantazija, gospod Andrej je veliko povedal o življenju na Baliju. Še vedno sem v mislih na Baliju in z novimi prijatelji. Gledam fotografije, ki nam jih je podaril Andrej – čudovito! Uživam in obujam spomine!” (Marija)
- Kako ste se na potovanju počutili?
Odlično. Bolje ne bi moglo biti. Skupina je bila bolj ali manj ”uglašena” in brez večjih stresov.
- Vam je bil program potovanja in vseh doživetij všeč? Bi kaj dodali, spremenili?
Program je bil odličen, vendar za 2 dni prekratek. Po mnenju večine udeležencev, bi moral biti 2 dni daljši zaradi oddiha in časa za shopping, ker ga je premalo.
- Ste bili zadovoljni z nastanitvijo?
Vrhunsko!!!!
- Ste bili zadovoljni z organizacijo potovanja iz strani g. Andreja Zorka?
Tako kot vedno. Prijazen, zabaven in duhovit. Še posebej prijetno je potovati z njim, ker med potjo pripoveduje anekdote in veliko zanimivosti o Baliju, ki jih sicer nikoli ne bi izvedeli.
- Ste bili zadovoljni z organizacijo iz strani Dogodkov za Samske
(pred potovanjem, med potovanjem, po potovanju)?
Kaj naj rečem drugega, kot da si nenadomestljiva. Tvoja obvestila so prijetna in duhovita.
- Bi kaj spremenili, dodali, svetovali, predlagali?
Samo 2 dni bivanja na Baliju več, pa bi bilo vse popolno.

To je bil moj daleč najboljši dopust dosedaj saj sem čutila trebusne mišice od smejanja… Andrej je vodič brez konkurence to sem ti ze napisala, Bali nam je predstavil z dušo, glede nastanitve si boljšega niti nisem predstavljala..program je bil po moji meri z izjemo zadnjega dne , ko sva z Petro odsli namesto na rafting , na plažo brez obžalovanja seveda. Vsekakor se na Bali še vrnem, seveda vključim še Flores, mali biser, ki čaka , da ga odkrijem z neizmernim veseljem….priporočam ta gostoljubni resort vsem svojim prijateljem in naslednje leto v septembru ga obiščem zagotovo spet….
NAŠ TEAM BUILDING je uspel v celoti, kot skupina smo delovali že na začetku naše poti, upam, da se bomo uspeli kljub obveznostim, ki nas lovijo še srečevati…
Počitnice pri ANDREJU IN IDI so ZAKON
HVALA, da sem bila del tega…
META

Bali me je očaral, kot sem že v naprej pričakovala. Flora je krasna, ljudje sproščeni, zadovoljni s tem, kar imajo; čistoča taka, da je mogoče normalno funkcionirati, cene ugodne, vreme toplo, veliko sonca … skratka, vse O.K.
Program mi je bil všeč in je bil dobro voden. Ker imam rada rože, bi si ogledala zbirko orhidej, na katero je opozarjala tabla, sicer ne bi nič spreminjala. Zelo mi je bila všeč Idina kuhinja, veliko manj mesna Brazlilska hrana, kjer sem očitno staknila diarejo; zvedam se, da to spada zraven, zato tudi to sprejemam kot del potovanja.
Nastanitev b.p. (brez pripomb). Arhitektura za občudovat!
Andrej je krasen vodič, pozoren do vsakega gosta. Mislim, da posel obvlada do podrobnosti. Je neprisiljen in sproščen, tako da se zlije z družbo in neprisiljeno doseže, kar želi.
MAJDA

Skupine
Dogodki Za Samske
Energetska Potovanja & Zdravilci
Fotografske Delavnice
Kuharska Delavnica
Joga & Meditacija