Home » Fotografske Delavnice

Fotografske Delavnice

Eksotična fotodelavnica na Baliju z e-Fotografijo vas popelje nekam drugam, v popoln fotografski raj. Pokrajina navduši, zelena ali zlata barva te napolni z energijo, sončni zahodi spomnijo na romantiko, ljudje vas začarajo in nasmeh ter veselje vas bosta spremljala še dolgo časa tudi doma.

Fotografsko delo in iskanje motivov nas napolni z novo energijo. Še celo tisti spremljevalec ali spremljevalka, ki jim do sedaj fotografiranje ni bilo pri duši, so spoznali kako lepo je imeti fotografijo iz prijetnih lokacij. Ko je treba, pa se tudi malo ustavimo in gremo po nakupih ali na plažo. Toda zopet ne brez fotokamere, saj nas tam že čakajo novi motivi. Kdor želi fotografira, kdor se želi samo sprostiti na peščeni plaži in topli vodi med valovi pa pač po svoje. Zvečer, ob pregledu fotografij pa vsi utihnemo in že nestrpno pričakujemo kaj fotografskega bo prinesel nov dan.

Za konec pa še tisto najbolj pomembno. Fotografi smo z motivi bogato poplačani, saj na naši fotografski delavnici spoznao, da je tudi nasmeh nalezljiv. Ime balijske eksotične fotodelavnice zato tudi poimenujem, FOTOGRAFIRAM ZA NASMEH!

Matjaz Intihar

Skupine
Dogodki Za Samske
Energetska Potovanja & Zdravilci
Fotografske Delavnice
Kuharska Delavnica
Joga & Meditacija