Home » ANDREJA – MATJAŽ – LANA

ANDREJA – MATJAŽ – LANA

Na Bali sva potovala drugič po 11 letih in ga sedaj doživela v popolnoma drugačni luči. Tokrat nisva bila sama, pridružila se nama je hči Lana, ki ima sedem let. Pred dopustom nismo vedeli kaj naj pričakujemo, čeprav smo pričakovali dober dopust, ki je v resnici presegel naša pričakovanja. Izleti na katere smo se odpravili z izkušenim vodičem Andrejem so bili več kot odlični. Lahko odklopiš možgane in uživaš v doživetjih, ki te čakajo na izletih, saj Andrej in Ida poskrbita za vse, da teče vse tako kot je treba in želiš. V treh tednih kolikor smo jih preživeli v prečudoviti vili Zala smo imeli tudi dovolj časa za individualno potepanje in nakupovanje ter odkrivanje novih kotičkov. Izleti so stvar dogovora in niso prav nič tempirani, nam je ustrezalo da vse teče po balijsko, namreč človek se hitro navadi na mnogo enostavnejši tempo življenja kot doma. Všeč nam je bil tudi posluh gostitelja za naše individualne želje.

Andreju in Idi se zahvaljujemo za super vzdušje v vili in gostiteljstvo, da se človek res počuti kot kralj. Nikoli ne bomo pozabili delfinov, slonov, tigrov, odličnih večerij, nočne zabave, Matjaž pa še posebej ne 4 metrskih valov ob preizkušanju deskanja na valovih, ko je popil kar nekaj morske vode, ampak pravi če bo prilika bo poskušal ponovno. Naša Lana je neizmerno uživala, doživela ogromno dobrih stvari in komaj čaka da bi stvar lahko ponovila.

Upamo in želimo da se v bližnji prihodnosti spet vidimo, saj smo preizkusili dobre plati dopustovanja v VILI ZALA. Andrej in Ida še enkrat hvala za vse, res je bilo nepozabno.

Polni nepozabnih doživetij in v želji da se kmalu vidimo.

Andreja, Matjaž in Lana Druškovič